Lekker zomers

De zomerschool "Lekker Zomers" wordt georganiseerd in Zaandam vanaf (ongeveer) 8 jaar oud. Tijdens de zomerweek (15 tot 19 juli  2019) gaan ze aan de slag om hun eigen gekozen activiteit. Er zijn twee keuzes dit jaar: stop motion animatie of een elektronische pop te maken.

Je kunt kiezen of de kinderen alleen 's morgens bezig zijn met hun activiteit (9.30 - 12.30 uur) of de hele dag (tot 16.30 uur). In overleg, voor een klein bedrag, kunnen kinderen eerder gebracht worden.


​​​Docenten

Onder leiding van mij (Gabriëlle Bosman www.jufgabrielle.com) en Niels (www.penquinblend.com). Wij beiden zijn docent beeldende kunst en vormgeving, maar hebben beiden zich gespecialiseerd in techniek en (nieuwe) media. Samen zijn wij www.lekkerrelevant.nl

Locatie: Zaandam

Aanmelden kan via info@lekkerrelevant.nl met naam ouder(s), telefoonnummer, adres, naam kind(eren), leeftijd kind(eren) , voor welke cursus (bijv. Zomerschool Lekker Zomers), welke actviviteit (animatie of pop) en of het voor die week: ochtend/middag of de hele dagen.


 Let op! De cursus gaat alleen door met genoeg animo.

INFORMATIE  Stop motion animatie

 

De kinderen maken en bedenken alles zelf in de vorm van een storyboard. Hierbij moeten ze denken aan het onderwerp/verhaal, de personages, omgeving, camerastandpunten en licht. Dit word begeleid met voorbeelden van films en televisie om technieken te doorgronden en te gebruiken. Na het uitwerken van het concept richtten we ons op de hoofdrolspeler van de animatie hiervoor maken we een pop die kan bewegen. Verder worden er flitsende mini-filmsets gebouwd met gekleurd papier, klei, potloden, scharen en dergelijke. Vervolgens gaan ze aan de slag met een camera, video-editing en andere digitale technieken. Zo leren ze fotograferen en er een stop-motion animatie van te maken.

Hieronder de kosten (materiaalkosten inclusief):

  • 1 week voor 5 ochtenden: stop motion animatie (€ 125,=,)

  • 1 week hele dag: stop motion animatie (€ 300,=,)

Deze cursus zal onder leiding van Gabriëlle zijn.

INFORMATIE Elektronische pop

 

De kinderen leren een pop ontwerpen, figuurzagen, elektronica, solderen en beeldend bezig te zijn. In de middag hebben de deelnemers de mogelijkheid hun pop uit te breiden met geluid.


Hieronder de cursus met kosten (materiaalkosten inclusief):

  • 1 week voor 5 ochtenden: pop maken (€ 250,=,)

  • 1 week hele dag: elektronische pop maken (€ 500,=,)

Deze cursus zal onder leiding van Niels zijn.

© 2017 by Gabriëlle Bosman. Proudly created with Wix.com